Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πετυχημένος ο χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου με τον Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στον χορό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας, που οργάνωσαν από κοινού με τον Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας “ΥΠΑΡΧΩ”, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ”.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Δήμαρχος Χαλκίδας Θανάσης Ζεμπίλης, ο Χρήστος Παγώνης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βοσκός, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.ΠΕ.Χ. Λίλιαν Ζλακώνη με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Γεραντώνη, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Τουχτίδης και Γιώργος Γιαννούκος, ο Δάσκαλος του Θεατρικού τμήματος του συλλόγου Γιάννης Μαρκόπουλος, καθώς και από το μουσείο Στέλιου Καζαντζίδη Παλλήνης Αττικής το “ΑΓΝΑΝΤΙ”, από τον σύνδεσμο Αλαγιωτών Αττικής και από τον σύλλογο φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορευτικά από την σχολή χορού της Δήμητρας Χριστίδου, συνέχισε με τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα του συλλόγου (δάσκαλος ο Βαγγέλης Κυριακόπουλος) και ακολούθησαν νησιώτικα με ζωντανή μουσική από το μουσικό σχήμα του Θανάση Φωτιά, το οποίο εμπλουτίστηκε με τον Νίκο Στασινάκη, τον Αποστόλη Τσιτόγλου και τον αντιπρόεδρο του “ΥΠΑΡΧΩ” Γιώργο Τικταπανίδη που τραγούδησαν τραγούδια του Στέλιου.













 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...