Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Χαλκίδα: Μάνα και κόρη πλάσαραν ναρκωτικά με το ταξί!

Το ταξί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας

Πρόκειται για δύο (2) ημεδαπές (μητέρα – κόρη) και έναν ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 

Βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (877) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης


Συνελήφθησαν, χθες (22-02-2014) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα (2) γυναίκες ηλικίας 45 και 20 ετών (μητέρα – κόρη) και ένας 20χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 

Ναρκωτικά με το... τσουβάλι!

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τους δυο 20χρονους, σε διάφορους χρήστες στην περιοχή της Χαλκίδας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, οργανώθηκε χθες το απόγευμα επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί), με οδηγό την 45χρονη και ακινητοποιήθηκαν. 

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή των δύο 20χρονων, μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 207 γραμμαρίων. 

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 20χρονης, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο υπνοδωμάτιο αυτής, ακόμη μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 670 γραμμαρίων. 

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (877) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) που οδηγούσε η 45χρονη.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...