Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αμάρυνθος: Έπιασαν τους κλέφτες από αποθήκη ανταλλακτικών - Στη φάκα και Αρτακιανός κλεπταποδόχος

Οι δράστες αφαίρεσαν, από την ανωτέρω αποθήκη, τέσσερα κιβώτια ταχυτήτων (σασμάν), δύο μηχανές αυτοκινήτων και δύο άξονες τροχών


Επιπλέον συνελήφθη και ο προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής


Συνελήφθησαν, χθες (21-02-2014) το απόγευμα στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 60 και 39 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία, καθώς και ένας 36 χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.

Ειδικότερα προχθές το πρωί, οι δύο δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, στην Αμάρυνθο Ευβοίας και αφαίρεσαν τέσσερα κιβώτια ταχυτήτων (σασμάν), δύο μηχανές αυτοκινήτων και δύο άξονες τροχών, συνολικής αξίας (2.700) ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν χθες το απόγευμα το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς ROMA .

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν προβεί στην πώληση μέρους των κλοπιμαίων, σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Συγκεκριμένα στο ανωτέρω κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα τέσσερα κιβώτια ταχυτήτων , τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, 36 χρονος ημεδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διάπραξη της κλοπής κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ οι δύο συλληφθέντες ημεδαποί ROMA οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...