Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Με δύο συγκεντρώσεις και αυτή η Πρωτομαγιά: Στη Ψηλή Γέφυρα το Εργατικό Κέντρο - Στην Αγορά το ΠΑΜΕ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας διοργανώνει  συγκέντρωση στις 11 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου, στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. Στην ίδια συγκέντρωση συμμετέχει και το Νομαρχιακό Τμήμα Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ, το οποίο καλεί όλους τους εργαζόμενους  να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση.

To Π.Α.ΜΕ. και  τα συνδικάτα που πρόσκεινται σε αυτό, πραγματοποιούν απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγοράς, στη Χαλκίδα, στις 11 το πρωί.
Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν το Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας, η Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας, το Σωματείο Εργαζομένων Ζούρα, το Συνδικάτο Φαρμάκου, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Εύβοιας και όλοι οι εκλεγμένοι με το ΠΑΜΕ συνδικαλιστές στα σωματεία εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, του Νοσοκομείου, της ΕΛΜΕ, των ΕΛΤΑ, της Περιφερειακής ΕνότηταςΕύβοιας, των Νοσοκομειακών Γιατρών Εύβοιας.

Επίσης το ΠΑΜΕ περιοχής Αλιβερίου διοργανώνει συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί της Πρωτομαγιάς, μπροστά από την Εμπορική τράπεζα Αλιβερίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...