Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Στην Ψηλή Γέφυρα, μαζί με το Εργατικό Κέντρο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κ. Εύβοιας την Πρωτομαγιά

Η 1η Μάη είναι ημέρα μνήμης των αγώνων όλων αυτών που πάλεψαν, αγωνίστηκαν και θυσίασαν τη ζωή τους για την απόκτηση ενός ανθρώπινου εργασιακού περιβάλλοντος και την εξάλειψη των φαινομένων εκμετάλλευσης. Είναι η ημέρα που όλοι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι ενώνουν τις φωνές τους για το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία, για ίσες ευκαιρίες, για ένα καλύτερο αύριο, για κοινωνική δικαιοσύνη και μια αξιοπρεπή ζωή.

Φέτος θα τιμήσουμε την Πρωτομαγιά μέσα σε συνθήκες βαθιάς και πρωτόγνωρης κρίσης. Μιας κρίσης που αυξάνει την ανεργία, την εκμετάλλευση, την εξαθλίωση και την φτώχεια.

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας τιμούμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος και ταυτόχρονα θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα, μαζί με όλον τον Ευβοϊκό λαό για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία για την πατρίδα μας και τη νέα γενιά.

Θα είμαστε παρόντες στην Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας την Τετάρτη 1 Μαΐου στις 11 π.μ. στην εκδήλωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας για να εκφράσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση αλλά και την οργή μας για την πολιτική της εξαθλίωσης που προσπαθούν να μας επιβάλουν.

ΕΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ!!!

Από τη Συντονιστική Επιτροπή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...