Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Μόνο απολυμένοι πήγαν στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου - Δεν έλειψαν οι εντάσεις

Αραία - αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα... Η φωτό από το egnomi.gr
Με συνθήματα απάντησαν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσία του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Δημ. Αναγνωστάκη, στην εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου για την Πρωτομαγιά που έγινε στην ψηλή γέφυρα.

Οι απολυμένοι από τα Τσιμέντα Χαλκίδας, τη ΣΕΛΜΑΝ και τη ΝΕΟΣΕΤ συμμετείχαν κυρίως στη συγκέντρωση που δεν είχε παλμό μια και οι περισσότεροι εργαζόμενοι  της περιοχής δεν συμμετείχαν. "Αραία - αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα" ήταν η "λογική" άλλης μιας αποτυχημένης εκδήλωσης.

Δημήτρης Αναγνωστάκης με την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή και την προώθηση των αιτημάτων των εργαζομένων και των απολυμένων έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον το δικό του και της ΔΗΜΑΡ και δεν εκμεταλλεύεται την αγωνία των εργαζομένων" έλεγαν κύκλοι της ΔΗΜΑΡ και  επεσήμαναν την ενεργή υποστήριξη του βουλευτή στα αιτήματα του Εργατικού Κέντρου.

Συνδικαλιστές έλεγαν  ότι "η ανυπαρξία του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδικαλιστικό χώρο της Εύβοιας, επιβεβαιώθηκε περίτρανα σήμερα που προσπάθησαν να μετατρέψουν σε κομματική εκδήλωση μια εργατική διαδήλωση και απέτυχαν παταγωδώς"

Επεισόδιο προκλήθηκε και όταν θέλησε να πάρει το λόγο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργατών Τσιμέντου.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...