Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι!

Αντιμέτωπος με δύο ληστές που επιχειρούσαν να εισβάλουν στο σπίτι του βρέθηκε ένας 38χρονος, στην περιοχή της Παχιάς Άμμου, στην Ιεράπετρα. 

Η νύχτα της περασμένης Δευτέρας (16-07-2012) ήταν εφιαλτική για τον 38χρονο που είδε κατάματα τους διαρρήκτες επί το... έργον.

Ο άνδρας, είδε τους ληστές να προσπαθούν να παραβιάσουν πόρτα του σπιτιού του και όταν εκείνοι βρέθηκαν τετ α τετ μαζί του, το έβαλαν στα πόδια. Οι δύο διαρρήκτες, ηλικίας 36 και 37 ετών τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο φίλους – διαρρήκτες.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, ακολούθησε έρευνα στο αμάξι στο οποίο επέβαιναν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σιδερένιος λοστός μήκους 42 εκατοστών, ένας μαύρος σκούφος και 5 λευκά πλαστικά γάντια μιας χρήσης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και στο σπίτι του 36χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν ένα χρυσό δαχτυλίδι, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 8 κινητά τηλέφωνα, 9 φορτιστές κινητών και ένας φορτιστής ηλεκτρονικής συσκευής, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να αιτιολογήσει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...