Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Νεκρή Αγγλίδα- Την «πότισαν» καθαριστικό λεκέδων σε ξενοδοχείο στα Κατεχόμενα

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές δυο εβδομάδων που έκανε η 60χρονη Γκλόρια Σμιθ στην Βόρεια Κύπρο όταν, διψασμένη, αποφάσισε να ανοίξει το μπουκάλι με μεταλλικό νερό που ήταν αφημένο στο τραπέζι του δωματίου της. Το μπουκάλι, αντί για νερό περιείχε δηλητηριώδες καθαριστικό λεκέδων που είχε ξεχάσει η καθαρίστρια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του ξενοδοχείου Salamis Bay Conti Resort Hotel στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Η συνταξιούχος Αγγλίδα κομμώτρια μεταφέρθηκε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου και απεβίωσε εξαιτίας των υγρών που μαζεύτηκαν στους πνεύμονές της λόγω της κατάποσης του καθαριστικού λεκέδων.

Μαζί της ήταν ο 62χρονος αρραβωνιαστικός της, Φράνσις, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τους συνέβη αυτό σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο πλήρωναν 260 ευρώ την μέρα. Μάλιστα εκείνος ήταν που κατάλαβε ότι πρόκειται για δηλητηρίαση καθώς όταν έβαλε το μπουκάλι στο στόμα του, του έκαψε τα χείλια.

Το πιο τραγικό κομμάτι της ιστορίας είναι ότι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail- όταν πήρε τηλέφωνο την reception για να ζητήσει βοήθεια, του είπαν ότι ο γιατρός έχει σχολάσει για την μέρα και ότι θα πρέπει να περιμένει το ασθενοφόρο.

Το λάθος, όπως είναι προφανές, ήταν της καθαρίστριας που γέμισε το μπουκάλι μεταλλικού νερού με καθαριστικό λεκέδων για να καθαρίσει το δωμάτιο. Και μετά το ξέχασε πάνω στο τραπέζι. Οι αρχές την συνέλαβαν, αλλά την άφησαν αμέσως ελεύθερη καθώς ήταν προφανές ότι πρόκειται για ένα «ανόητο λάθος».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...