Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΔΕΔΥ Εύβοιας: Την ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ, κατεβαίνουμε στο δρόμο

"Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις στο δημόσιο Σύστημα Υγείας της χώρας, αντί να οδηγούν στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, οδηγούν στην πλήρη αποδιοργάνωση, στη διάλυση, την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών Υγείας".

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας και επισημαλινεται ότι:

"Πίσω από τις εικόνες χάους και ταλαιπωρίας βρίσκεται η πιο άθλια πολιτική, θύματα της οποίας είμαστε όλοι εμείς, πολίτες, εργαζόμενοι, πάροχοι και χρήστες υπηρεσιών Υγείας.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συντονισμό με τις Ομοσπονδίες του χώρου της Υγείας, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, ΠΟΥΓΥΙΚΑ, προχωρά σε ένα νέο πρόγραμμα παρεμβάσεων και δράσεων για τη διεκδίκηση και προστασία βασικών δικαιωμάτων στην υγεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την υγειονομική φροντίδα.

Την ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, κατεβαίνουμε στο δρόμο

Διεκδικούμε ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό Σύστημα Υγείας, προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς χαράτσια, περιορισμούς και αποκλεισμούς.

Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας, καλεί όλους τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας για τον ΕΟΠΥΥ που διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας την ΠΕΜΠΤΗ 29/3/12.

Η προσυγκέντρωση των εργαζομένων θα γίνει στο προαύλιο του νοσοκομείου στις 10 π.μ.

Οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν καλύπτονται από τη διευκολυντική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ."

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΜΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...