Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Το γαμήλιο ταξίδι τελείωσε άδοξα - Ο γαμπρός με χειροπέδες!

Που να ήξερε τι θα συμβεί, όταν πριν λίγο καιρό ο 31χρονος σχεδίαζε μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του να έρθουν στη Ρόδο για να περάσουν το μήνα του μέλιτος! Ήρθε στη Ρόδο για γαμήλιο ταξίδι και κατέληξε στα… κρατητήρια! 

Ο λόγος για 31χρονο από το Ισραήλ, που συνελήφθη λίγα λεπτά αφότου αφίχθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για απάτη!

Το νιόπαντρο ζευγάρι έφθασε προχθές το πρωί (15-07-2012) από το Ισραήλ με πτήση αεροπορικής εταιρείας και λίγα λεπτά μετά την άφιξή του, αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου συνέλαβαν τον .. γαμπρό!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών καθώς κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η υπόθεση αφορά κινηματογραφικό εξοπλισμό αξίας από 10.000 - 80.000 ευρώ τον οποίο ενοικίασε ο Ισραηλινός αλλά – προφανώς- δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα να κινηθεί ποινική διαδικασία σε βάρος του.

Πάντως μετά τη σύλληψή του ο 31χρονος γαμπρός προσήχθη συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, ενώπιον του Αντεισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου κ. Γ. Κανζίδη με εντολή του οποίου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η υπόθεση του θα εξεταστεί από το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...