Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Να συλληφθεί ο Κασιδιάρης ζήτησε η Εισαγγελέας - Χτύπησε την Κανέλλη on air και πέταξε νερό στη Δούρου. - ΒΙΝΤΕΟ

Την άμεση σύλληψη του Κασιδιάρη και να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο διέταξε η Εισαγγελέας. Ο Χρυσαυγίτης που είναι υπόδικος χτύπησε on air τη Λιάνα Κανέλλη και πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου.

Το απίστευτο σκηνικό έγινε στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

 Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από ‘δω κωλόπαιδο» και τον αποκάλεσε «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό» κι εκείνος την έσπρωξε, τη χτύπησε στο πρόσωπο και την είπε «παλιοκουμούνι».

Σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλη και τον Αντώνη Δελατόλα, χτύπησε επίσης τον αρχισυντάκτη και άλλους συντελεστές της εκπομπής.

Όπως είπε ο Αντώνης Δελατόλας, ενημερώθηκε ότι η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου πρόκειται να ζητήσει τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη.


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...