Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Φερεντίνος: Φώναζε ότι θα'ρθει με 100 να μας πλακώσει! - Στεφανίδου: Ξεφτίλα! - Τι είπαν επώνυμοι

Δηλώσεις, tweet, ποσταρίσματα και σχόλια. Η ελληνική showbiz παίρνει θέση και δηλώνει τρομοκρατημένη μπροστά σε όλα όσα εκτυλίχθηκαν μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη, της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένα Δούρου στο «Πρωινό ΑΝΤ1».
Εν αρχή ο Χρήστος Φερεντίνος, που φαίνεται πραγματικά να βγήκε έξω από τα ρούχα του «Με το ξύλο θα τα λύσουμε όλα; Δεν έχω καταλάβει. Φώναζε έξω ότι θα έρθει με 100 να μας πλακώσει στο ξύλο; Τι είναι αυτά ρε; Και καθόμαστε τώρα και μιλάμε; (...) Να τα βλέπει η ελληνική κοινωνία. Έχω γνωστούς ανθρώπους που λένε ότι είναι περήφανοι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Ε, όχι να πούμε. Όλα έχουν και κάποιο όριο. Όλοι οι πολιτικοί έχουν κάνει τραγικά λάθη και υπάρχουν αιτίες. Για όλους έχουμε να τους καταλογίσουμε πολλά πράγματα, αλλά αυτό δε συγχωρείται. Νομίζω ότι κάποιοι λογικοί άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή από αντίδραση πρέπει να το δουν. Ότι υπάρχουν και τα πολύ χειρότερα και υπάρχει και ο φασισμός που δε συγχωρείται».
Και στην συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι, όπως οι παρακάτω
Τατιάνα Στεφανίδου: «Θεέ μου, έχω ανατριχιάσει!!!! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα πριν από λίγο στον Παπαδάκη!!!!!!!!!!!!!! Ξεφτίλαααααααα! Η κρίση της δημοκρατίας. Τρέμω από αυτό που είδα (...) Να το δείξουμε όλοι το βίντεο. Να δούνε αυτοί που τους ψήφισαν, ποιους εγκληματίες έβαλαν στη Βουλή».
Σίσσυ Χρηστίδου: «ΣΟΚ... Χριστέ μου!»
Εύη Φραγκάκη: «Μισό εκατομμύριο επικίνδυνοι. Μπράβο. Να τους χαιρόμαστε».
Γιάννης Κότσιρας: «Ο ανδρισμός δεν εξαρτάται από τα παντελόνια αλλά από το ήθος»
Έλενα Ακρίτα: «Τα λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής δεν βοηθάν μόνο γριούλες στα ΑΤΜ,ε; Δέρνουν αλλοδαπούς, "κομμούνια" & όποιον δεν ανήκει στην αρία φυλή; Ποιος θα το'λεγε».
Μαριά Κορινθίου: «Πόσο μεγάλη ντροπή και θλίψη! Τι κρίμα!Μια τόσο υπεροχή χώρα με μεγάλη κληρονομιά και ιστορία έχει καταντήσει περίγελος σε όλο τον κόσμο!».
Μαριάννα Τουμασάτου: «Πόση μαγκιά θέλει για να χτυπήσεις δυο γυναίκες;».
Ζέτα Δούκα: «Ο,τι συνέβη σήμερα, πραγματικά ξεπερνάει κάθε σχολιασμό! Έχει όμως ανοίξει παράθυρο ανείπωτης βίας για την κοινωνία μας εδώ και πολύ καιρό».
Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Καλημέρα. Σοκαρισμένη. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Στις 17 Ιουνίου θα φανεί..»
Βάσια Τριφύλη: «Δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο η Χρυσή Αυγή από αυτό για να πέσει στα μάτια του κόσμου. Από μία πλευρά είναι ηρωικό αυτό που έπαθε η Λιάνα Κανέλλη και ευχάριστο σε εισαγωγικά για την επιλογή ψήφου». 
Ελένη Γερασιμίδου: «Η Χρυσή Αυγή ήταν πάντα σκοτεινές δυνάμεις».
Βασίλης Δρυμούσης: «Το λέγαμε από την αρχή: βγάλτε τους Χρυσαυγίτες στην τηλεόραση να τους δούμε, μήπως και καταλάβουμε τι πάμε να κάνουμε».
Άκης Πετρετζίκης: «Πού ζούμε ρε γμτ;»
Τέλος, ιδιαίτερα ομιλητικός ήταν ο Γιώργος Λιάνος, με τελικό tweet το «Θέλει να αποφύγει το αυτόφωρο μέσα σε κελί γεμάτο μετανάστες και Κυριακάτικες εφημερίδες με ένθετα..5κιλα η καθεμιά»
Ενώ σε διαφορετικό μήκος κύματος ήταν η Άντι Σαμίου, δηλώνοντας  «Ευκαιρία τα χαστούκια του Κασιδιάρη, να αγιοποιηθούν τα κόμματα της διαφθοράς και της καταστροφής της χώρας;;; Όχι βέβαια. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...