Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Ποντικός... δύσκολα θα δει μαγιό - Δείτε το βίντεο!

Η θερμοκρασία μπορεί να ανεβαίνει, αλλά όπως φαίνεται δύσκολα θα δούμε φέτος εικόνες, σαν και αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία...


Μία από τις λίγες παραλίες που κάνουν τα μπάνια τους οι κάτοικοι στο Αλιβέρι, φέτος όπως φαίνεται δεν θα είναι στη διάθεσή τους. Οι εργασίες για το φυσικό αέριο ξεκίνησαν και μάλλον αυτό δυσαρεστεί τους λουόμενους αφού περιφράχτηκε ένα μέρος της ακτής και έκαναν την εμφάνιση τους τα μηχανήματα.

H πρώτη αντίδραση για την κατάσταση στην παραλία του Ποντικού ήρθε από τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Σιαγιάννη και επικεφαλή της δημοτικής παράταξης Ενεργοί Δημότες. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως: "Ο δήμος, η ΔΕΣΦΑ και η ΔΕΗ συνεχίζουν να προκαλούν και να περιφρονούν τους κατοίκους και παραθεριστές του Αλιβερίου.
Οδηγούν μέσα στο καλοκαίρι σε εξαφάνιση την μοναδική παραλία του Αλιβερίου (Ποντικού), μολύνουν την υπόλοιπη θάλασσα με τόνους λάσπη και ουσιαστικά κλείνουν την καλοκαιρινή σεζόν πριν ανοίξει. Στερούν από την οικογένεια μια από τις λιγοστές απολαύσεις (μπάνιο) και οδηγούν σε απόγνωση και οικονομική καταστροφή επαγγελματίες. Ανάλγητη και προκλητική η στάση του Δήμου και των εξαφανισμένων και άφωνων τοπικών παραγόντων.
Δείτε στο βίντεο του evianews.gr, τι λένε για το θέμα λουόμενοι...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...