Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΟΙ «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ Δ.Ο.Ε.


Συνέντευξη του Θανάση Γούναρη, δασκάλου και προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας στους Pirate Times (http://piratetimes.net/pirates-in-education-running-for-greek-teachers-federation/), για την εκλογική μάχη του ψηφοδελτίου «Πειρατές στην Εκπαίδευση» που διεκδικεί μια έδρα στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας. 

Οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση» πήραν 2,05% στις εκλογές για το ΚΥΣΠΕ το περασμένο Νοέμβριο και 5,4% στις φετινές εκλογές για το 7μελές Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών «Αριστοτέλης».

Έχοντας θέσει τις βάσεις για την υπέρβαση, επιχειρούν για τρίτη φορά, με τρείς υποψηφίους, να κερδίσουν μια έδρα στο συμβούλιο των αντιπροσώπων της ΔΟΕ, μέχρι στιγμής από το σύλλογο «Αριστοτέλης».

Ο Θ. Γούναρης καλεί τους δασκάλους που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ψηφοδέλτια «Πειρατών στην Εκπαίδευση» και σε άλλους νομούς, να επικοινωνήσουν μαζί του στο agounar@sch.gr

Η συνέντευξη του Θ. Γούναρη στα ελληνικά υπάρχει στη σελίδα του κόμματος Πειρατών Ελλάδας: http://www.pirateparty.gr/2013/05/peirates_stin_ekpaideysi/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...