Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τρεις μέρες χωρίς ΤΑΞΙ και η Χαλκίδα

Χωρίς ταξί θα είναι η Χαλκίδα το τριήμερο από Δευτέρα 5/11 έως και την Τετάρτη 7/11, λόγω των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Ταξί.
Οι ταξιτζήδες σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
"Πρέπει να φωνάξουμε, να δείξουμε την αντίστασή μας, να το ακούσουν όλοι. Κυβέρνηση Δανειστές , Ευρωπαίοι Εταίροι, Τρόικα , όλος ο πολιτικός κόσμος που ο μισός σφυρίζει αδιάφορα και κάθε αρμόδιος. Από το ένα αδιέξοδο πηγαίνουμε στο άλλο και πουθενά δεν φαίνεται ο πάτος του βαρελιού . Από την ανάπτυξη και την ελπίδα πάμε στο βυθό και στο γκρεμό κάθε μέρα όλο και περισσότερο .Η ψήφιση των μέτρων που έρχονται , φορολογικό , περικοπές μισθών , χαράτσια , βάζουν ταφόπλακα σε ότι έχει απομείνει.

Πέρα από αυτή τη γενική λαίλαπα που ισοπεδώνει τη ζωή όλων μας, καινούρια μέτρα έρχονται ξαφνικά .

Ο Υπουργός Μεταφορών και Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης με την τακτική του αιφνιδιασμού και κάτω από την πίεση του ΣΕΤΕ (αυτοί οι άνθρωποι σχεδιάζουν με την Τρόικα παρακάμπτοντας την Κυβέρνηση ) , μας ενημέρωσε ότι άμεσα αφαιρείται μέρος από το ελάχιστο μεταφορικό μας έργο , και δίνεται η δυνατότητα στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα να μεταφέρουν τους πελάτες τους χωρίς κόμιστρο καθώς και στις εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων να μισθώνουν αυτά τα οχήματα και με οδηγό.

Ο κλάδος βρίσκεται στο σημείο μηδέν.

Οι ασφαλιστικές εισφορές σε ΟΑΕΕ και ΙΚΑ οφείλονται από όλους μας και συνεχώς διογκώνονται. Ζητήσαμε μείωση με προαιρετική επιλογή χαμηλής κλάσης από τον καθένα, μείωση εισφορών ΙΚΑ αλλά δεν απαντάει κανείς.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες συνεχώς ανεβάζουν τα ασφάλιστρα με αποτέλεσμα να έχουμε τα αυτοκίνητά μας ανασφάλιστα με όποιους κινδύνους εμπεριέχει αυτή η κίνηση. Αδυνατούμε να πληρώσουμε 2000 ευρώ το χρόνο για ασφάλιση του αυτοκινήτου. Τα πάντα στα ύψη . Το καλάθι της νοικοκυράς δεν υπάρχει και αντί για μειώσεις έχουμε συνεχώς και νέες ανατιμήσεις και νέα χαράτσια.

Το κυνηγητό της τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας ανελέητο.

Τα νέα μέτρα είναι το τέλος της κοινωνίας και ισοπεδώνουν ότι έχει απομένει αν φυσικά υπάρχει κάτι ακόμα".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...