Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

«Μία …στάση»: Και φέτος τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες

Αλεύρι όλων των τύπων, Λάδι σε 5 λίτρα, Όσπρια, Ρύζι, Πατάτες, Κρεμμύδια, Μέλι, Πορτοκάλια, Λεμόνια, Κρασί, θα προσφέρει χωρίς μεσάζοντες και φέτος η Εθελοντική Ομάδα «Μία …στάση».

Πριν λίγες μέρες εξελέγη συντονιστική επιτροπή με κύριο στόχο να έρθουν οι παραγωγοί απευθείας σε επαφή με τον καταναλωτή.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Μία …στάση», εξέλεξαν την Συντονιστική επιτροπή, για την καλύτερη οργάνωση της παρέμβασης στην δράση, από τον παραγωγό στο καταναλωτή.

Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής είναι:
Τακτικά μέλη.
Κρητικός Γιώργος Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΚΑ κιν.6974874864
Παπαδόπουλος Γιώργος Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης κιν.6974057565
Γαλανός Γιώργος -//-
Μούμος Χρήστος -//- κιν.6973911891
Σπύρου Ανδρέας Μέλος της Ένωσης
Αναπληρωματικά μέλη.
Καντούρος Στέλιος, Δράκος Γιάννης, Ταμουρίδης Θεόδωρος.

Στην συνεδρίαση αποφασίσθηκε ότι, θα συνεχισθεί η προσπάθεια να φέρουμε τους παραγωγούς απ΄ευθείας σε επαφή με το καταναλωτή, παρεμβαίνοντας σε προϊόντα που η τιμή τους είναι σε μεγάλη δυσαναλογία από το χωράφι στο ράφι.

Για το σκοπό αυτό, κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους παραγωγούς της Εύβοιας, των Νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλά και αν δεν υπάρχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και σε όλη την Ελλάδα, με σειρά προτεραιότητας όπως αναφέρονται παραπάνω, ώστε, αν επιθυμούν, να διαθέσουν ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές στους καταναλωτές της Εύβοιας, να έλθουν σε επαφή με την συντονιστική επιτροπή (στα παραπάνω τηλέφωνα σταθερό ή κινητά), ώστε να καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση, ποσότητας προϊόντος και τιμής, για την διάθεση τους, κατ΄αρχάς στη Χαλκίδα.

Τα προϊόντα που ενδιαφέρουν, ενδεικτικά είναι:
Αλεύρι όλων των τύπων, Λάδι σε 5 λίτρα, Όσπρια, Ρύζι, Πατάτες, Κρεμμύδια, Μέλι, Πορτοκάλια, Λεμόνια, Κρασί.

"Καλούμε, τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες-καταναλωτές, σε μια ουσιαστική συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα για προσφορά εργασίας, τις ημέρες που θα γίνεται η διάθεση των αγαθών" λένε τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και τονίζουν με έμφαση:

"Η όλη προσπάθεια είναι εθελοντική, δεν είμαστε επαγγελματίες. 

Είμαστε υπέρ του δίκαιου και υγιούς εμπορίου.

Με τη δράση μας αυτή, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της συμμετοχής και της προσφοράς και μέσα από αυτό να κτυπηθεί η αισχροκέρδεια την οποία η πολιτεία είναι ανίκανη να τιθασεύσει.
Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα."!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...