Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΣΚΑΪ- Καθαρίζουμε την Ριτσώνα τη Κυριακή

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με Δήμους και εθελοντές συνεχίζει τις δράσεις για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών της Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζει τις προσπάθειες για πιο καθαρές γειτονιές, πάρκα, παραλίες ακόμα και ποτάμια και δάση.

Έτσι, το Σάββατο 14 Ιουλίου οι εθελοντές θα καθαρίσουν την λεωφόρο Σχιστού στην Αττική, και την Κυριακή 15 Ιουλίου θα καθαριστεί η πλατεία του οικισμού Οντάθι στη Ριτσώνα Ευβοίας, καθώς και τα μονοπάτια στο Ανατολικό Ζαγόρι.

Αναλυτικότερα:
 
Κυριακή 15 Ιουλίου
1. Ριτσώνα Εύβοιας - Καθαρισμός της πλατείας του οικισμού Οντάθι. Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων και συλλόγους από την περιοχή της Ριτσώνας, διοργανώνει καθαρισμό στην κεντρική πλατεία του οικισμού Οντάθι, κοντά στη Ριτσώνα, που είναι γεμάτη με σκουπίδια και ξερά χόρτα. Επίσης, οι εθελοντές θα καθαρίσουν και κεντρικούς δρόμους του οικισμού. Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία του οικισμού Οντάθι, στις 10 το πρωί.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...