Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Χαράκωσε τον γαμπρό...επειδή πείραξε την αδελφή του...

Στο νοσοκομείο με κομμένα τα αγγεία της μύτης κατέληξε ο γαμπρός μία νύχτα πριν τον γαμό του, επειδή κατά την διάρκεια του μπάρτσελοτ πάρτυ πείραξε την αδελφή ενός θαμώνα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ileiapost.gr tο περιστατικό έγινε Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο ξημερώματα σε κατάστημα της ευρύτερης περιοχής των Κρεστένων.

Ο γαμπρός γαμπρός που το Σάββατο το βράδυ θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του μαζί με μία παρέα οχτώ ατόμων, από δημοτικό διαμέρισμα γειτονικό της Κρέστενας, επέλεξε ένα από τα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να περάσει την τελευταία του βραδιά ως εργένης.

Μέσα στο μαγαζί ήταν και άλλοι θαμώνες. Όταν το κέφι ανέβηκε και το ποτό είχε αρχίσει να τους κυριεύει, ο γαμπρός πλησίασε μία απο τις κοπέλες που ήταν στο μαγαζί και την πείραξε...

Σηκώθηκε ο αδελφός της, τον πλησίασε και του ζήτησε τον λόγο για την πράξη του. Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο γαμπρός τον έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να τον χτυπά και μαζί με την παρέα του τον πέταξε έξω από το μαγαζί με τον ξάδελφό του και την αδελφή του.

Ο θαμώνας τότε αρπάζει δύο μπουκάλια από έξω τα κρύβει πίσω από την πλάτη του και ξαναμπαίνει μέσα και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει χτυπάει τον γαμπρό και με τα δύο στην μύτη με αποτέλεσμα να σπάσουν αλλά ταυτόχρονα να κόψουν και τα αγγεία που ήταν γύρω από αυτή.

Στην συνέχεια η συμπλοκή γενικεύτηκε και άρχισαν να εκτοξεύονται ποτήρια ένα απο τα οποία πέτυχε και τον ξάδελφο της κοπέλας που είχε πειράξει ο γαμπρός με αποτέλεσμα και αυτός να καταλήξει στο νοσοκομείο της περιοχής.

ileiapost.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...