Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

MEGA ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Εκλογές με το κύρος και την αξιοπιστία του MEGA και στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 17 Ιουνίου 2012.
Στις 07.00 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης, στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία με το άνοιγμα της κάλπης.
Στις 10.00 τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης στην έκτακτη εκπομπή «MEGA Εκλογές 2012-Η ώρα της κάλπης». Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα και τα γραφεία των κομμάτων και συζητήσεις στο στούντιο για τη επόμενη μέρα.
Στις 14.00 στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα παρακολουθήσουμε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, αλλά και την υπόλοιπη ειδησεογραφία από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Στις 18.15 αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος στο MEGA με την εκπομπή «MEGA Εκλογές 2012-Η ώρα της κάλπης». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η Όλγα Τρέμη συντονίστρια της εκπομπής, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα, θα μεταδίδουν, λεπτό προς λεπτό, τη ροή των αποτελεσμάτων, ενώ θα συζητούν για τη διαμόρφωσή τους με στελέχη των κομμάτων και εκπροσώπους όλων των χώρων του δημόσιου βίου.
Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με την ασφαλή μέθοδο των exit polls.
Στο στούντιο θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος. Μαζί θα σχολιάσουν την πρόβλεψη, αλλά και τα επίσημα αποτελέσματα της κρίσιμης εκλογικής βραδιάς.
Το MEGA θα μεταδώσει και σε live streaming το έκτακτο ενημερωτικό πρόγραμμα της ημέρας των εκλογών, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του www.megatv.com/ekloges2012

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...