Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

VIDEO: Δέκα χρόνια χωρίς τη Μαλβίνα!

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια που η Μαλβίνα Κάραλη μας άφησε να τυραννιόμαστε μόνοι, χωρίς το πηγαίο χιούμορ της.

Η Μαλβίνα - το κορίτσι σκάνδαλο της Χαλκίδας (μαθήτρια γυμνασίου έμεινε έγκυος με τον τυπογράφο της Αβάντων , Κάραλη και παντρεύτηκε) κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει και να κάνει μια λαμπρή καριέρα.

Η δημοσιογραφία ήταν η μεγάλη αγάπη της και στην τηλεόραση έβγαζε το άχτι της για πράγματα και καταστάσεις που την ενοχλούσαν !

 Ήταν 7 Ιουνίου το 2002 , όταν η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε από τη ζωή στην Ηλικία των 50 ετών και έριξε σε πένθος όλη την Ελλάδα που την λάτρευε. Η Μαλβίνα δεν νίκησε τον καρκίνο αν και πάλεψε για 2 μήνες σαν αντράκι, όπως έκανε με κάθε τι στην ζωή της. Σε όλους, θα μείνουν αξέχαστα τα υπέροχα μπλε μάτια της, το κατάμαυρο κοντό μαλλί της και οι απίστευτες ατάκες της!

Η Μαλβίνα Κάραλη έγινε γνωστή μέσω των καναλιών SEVEN X, ΣΚΑΪ και MEGA, παρουσίαζοντας τις εκπομπές ''ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΨΥΧΗΣ'', ''ΜΑΛΒΙΝΑ LIVE'' και ''MALVINA HOSTESS''! Χάραξε την δική της πορεία και κέρδισε με την εξυπνάδα της μικρούς και μεγάλους. Μπορούσε με τον δικό της καυστικό τρόπο να σε κατακτήσει, σατιρίζοντας την επικαιρότητα.
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...