Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η ΔΗΜ.ΑΡ. σε Προκόπι, Μαντούδι, Κήρινθο, Παπάδες, Αγιάννα, Γούβες και Ιστιαία

Οδοιπορικό ενημέρωσης στη βόρεια Εύβοια πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Ιουνίου, ομάδα στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, αποτελούμενη από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Καπράλο Ηλία, Κολιοπάνο Πάνο, Παπανδρέου Ανδρέα & Παύλοβιτς Άλκη και πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Προκόπι, Μαντούδι, Κήρινθο, Παπάδες, Αγιάννα, Γούβες και Ιστιαία.


Τα μέλη της ομάδας συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες των περιοχών, για το πρόγραμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. και αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του έλληνα πολίτη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και στην αίθουσα του μουσείου φυσικής ιστορίας στην Ιστιαία, πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση, με συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας, που έθεσαν ερωτήσεις για το διακύβευμα και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχοντας ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, αντιμετώπισης των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται ότι, ως Αριστερά της ευθύνης, είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράση και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που δημιούργησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που εφάρμοσαν οι δυνάμεις του δικομματισμού.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. ζητά εντολή για λύση.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι έτοιμη με απαντήσεις.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...