Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό 15χρονης Αλβανίδας

Ένας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη για τον βιασμό μιας 15χρονης.

Πριν λίγους μήνες ο 45χρονος γνώρισε την 15χρονη μαθήτρια και της πρότεινε να εργασθεί στο γραφείο μίας μικρής εταιρείας που πραγματοποιούσε τεχνικά έργα.

Η 15χρονη δέχθηκε την πρόσκληση.

Όμως όπως κατήγγειλε η 15χρονη και οι γονείς της στην ΕΛ.ΑΣ. «στις 15 Φεβρουαρίου ο 45χρονος την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 45χρονος πρότεινε αμέσως μετά στην 15χρονη να της δώσει περίπου 100 ευρώ, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της αλλά και για να συνευρεθεί κι άλλες φορές μαζί της».

Όμως η 15χρονη, προ μερικών εβδομάδων, έμεινε έγκυος και κατέφυγε σε τοπικό ιατρείο προκειμένου να προχωρήσει σε έκτρωση.

Οι Αλβανοί γονείς του κοριτσιού ζήτησαν από τον 45χρονο εξηγήσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης τους, και εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της ένας από τους γιους του, σύμφωνα με όσα γράφει «Το Βήμα».

Συγγενείς της 15χρονης κατήγγειλαν ότι ο 45χρονος και άγνωστα πρόσωπα, τους απείλησαν πως θα τους επιτεθεί η Χρυσή Αυγή να επιμείνουν στις κατηγορίες για βιασμό του κοριτσιού. Και φυσικά τους ζήτησαν να «ξεχάσουν» το συμβάν.

Όμως οι γονείς φέρεται να συγκέντρωσαν και άλλες πληροφορίες για τις ενέργειες του 45χρονου και υπέβαλαν σχετική μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.0000 ευρώ.

Ο 45χρονος, που ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη Αλβανίδα και υπήρξε η πλήρης συγκατάθεσή της σε ό,τι συνέβη μεταξύ τους».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...