Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

100 πολιτικοί γάμοι Ισραηλινών και Ρώσων στη Λάρνακα

Πραγματοποιείται την Δευτέρα 25 Ιουνίου από τον Δήμο Λάρνακας η ταυτόχρονη τέλεση πολιτικού γάμου 100 ζευγαριών από το Ισραήλ και τη Ρωσία που θα... φτάσουν στο λιμάνι της πόλης με πλοίο από τη Χάιφα.

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι "η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας στις τρεις το μεσημέρι, αφορά την τέλεση γάμων Ισραηλινών και Ρώσων που θα καταφθάσουν με πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα. Ο συνολικός αριθμός ατόμων που θα έρθουν ειδικά για τους σκοπούς της εκδήλωσης αναμένεται να ανέλθει στους 400, δηλαδή τα ζευγάρια, συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα".

Ο Δήμος Λάρνακας προστίθεται στην ανακοίνωση "έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και για την καλύτερη προβολή της Λάρνακας ως τουριστικού προορισμού. Μετά το πέρας της τελετής θα προσφερθούν λουκούμια στους νιόπαντρους και θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κυπριακούς χορούς, με στόχο να δοθεί ένα πιο παραδοσιακό χρώμα στην τέλεση των γάμων".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...