Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΙΣΤΙΑΙΑ: «ON AIR» απόλυση Αντιδημάρχου

Η απόλυση από Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Αιδηψού ήρθε από «αέρος» στον Γιάννη Γούδα από το Δήμαρχο Ζάχο Χριστοφή. 
 
Συγκεκριμένα στην  πρωινή του εκπομπή στο Ράδιο Ιστιαία, ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσελίκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Γούδα για να μιλήσουν για θέματα και προβλήματα της Αιδηψού. 

Ειδικά στο θέμα της καθαριότητας ο κ. Γούδας τόνισε, ότι το προσωπικό που διαθέτει είναι ελάχιστο, «μόνο τρία άτομα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια και ενώ η κουβέντα με τον κ. Γούδα ήταν εν εξελίξει παρενέβη στην εκπομπή ο Δήμαρχος Χριστοφής Ζάχος και αφού αποκάλεσε τον κ. Γούδα ψεύτη τονίζοντας ότι έχει όχι τρία, αλλά 24 άτομα προσωπικό των έπαυσε, στον «αέρα» από τα καθήκοντα του ως Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Αιδηψού τονίζοντας, ότι «έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στην Περιφέρεια και από την ερχόμενη Τρίτη να ξέρουν οι Δημότες αναλαμβάνω εγώ προσωπικά την ευθύνη για τη Δημοτική Ενότητα της Αιδηψού». 

Για την Ιστορία να αναφέρουμε, ότι είναι η δεύτερη «ON AIR» απόλυση Αντιδημάρχου στην Εύβοια η πρώτη είχε γίνει στο Δήμο Καρύστου, όπου ο Δήμαρχος Νίκος Μανώλης είχε παύσει από τα καθήκοντά της την Αντιδήμαρχο Γεωργία Τούρλα. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...