Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δημ. Χαλκιδέων: Απογραφή για τους Δικαιούχους Κοινωνικών Επιδομάτων

Μετά την καταγραφή (από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 16 Μαρτίου 2012) των δικαιούχων των κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων (κάθε είδους αναπηρίας, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών και στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ) για τη σύσταση Ενιαίου Εθνικού Μητρώου Δικαιούχων Παροχών, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και πραγματοποίησε τη μετάπτωση των τεχνικών δεδομένων της απογραφής, με αποτέλεσμα τα στοιχεία των απογραφέντων δικαιούχων στην Εύβοια να έχουν μεταφερθεί στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων (που στηρίζει τη διεκπεραίωση για τους Δήμους όλου του Νομού).

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, υπάρχουν δικαιούχοι οι οποίοι μέχρι σήμερα λάμβαναν προνοιακά επιδόματα αλλά δεν πήγαν να απογραφούν..

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο δεν απογράφηκαν, προκειμένου να μην βρεθούν εκτός Ενιαίου Εθνικού Μητρώου Δικαιούχων Παροχών, καλούνται να απογραφούν άμεσα, προσερχόμενοι στο Τμήμα Πρόνοιας (λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα).

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Θα πρέπει, είτε οι ίδιοι είτε μέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου τους, να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά και να επιδείξουν: α) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γ) παραστατικό έγγραφο της ΔΟΥ, π.χ. σχετική βεβαίωση απόδοσης του ή εκκαθαριστικό σημείωμα, από το οποίο να αναγράφεται ο ΑΦΜ δ) έγγραφο παραστατικό από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ ε) επίδειξη της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού, με πρώτο όνομα αυτό του δικαιούχου του επιδόματος ή αντίστοιχης κάρτας του λογαριασμού του στα ΕΛΤΑ είτε έγγραφη βεβαίωση της Τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ, όπου να αναφέρεται ο αριθμός IBAN.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στα τηλέφωνα 22213 54305 & 22213 54320

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...