Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Έρχονται Σαργκάνης,Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Αποστολάκης,Γκόκιτς, Νικοπολίδης και Μπασινάς για ένα σούπερ αγώνα

Νίκος Σαργκάνης
Στα πλαίσια των αθλητικών-κοινωνικών του δράσεων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), συμμετέχει στη διοργάνωση Φιλανθρωπικού Ποδοσφαιρικού Αγώνα, με τίτλο: «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 17:30, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Ο Σαραβάκος
Τη διοργάνωση του αγώνα έχουν η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας, το Ποδοσφαιρικό Σωματείο ¨Αετοί Διρφύων¨, με αρωγό τον ΔΟΑΠΠΕΧ και με την υποστήριξη και συμμετοχή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Χαλκίς, των παλαιμάχων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Από τον ΠΣΑΠ, συμμετέχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Σαργκάνης, Παντελής, Βαμβακούλας, Σαραβάκος, Αποστολάκης, Καλιτζάκης, Βελέτζας, Ξανθόπουλος, Μαραγκός, Γεωργάτος, Φρατζέσκος, Γκόκιτς, Πούλιος, Πετρόπουλος, Γκούλης, Μαυρογενίδης, Τσαλουχίδης, Παπαϊωάννου, Ρούσσος, Νικοπολίδης και Μπασινάς.

Επιπλέον του αγώνα, περιλαμβάνει επίδειξη ποδοσφαίρου από τα σωματεία ¨Αβαντίδες¨και ¨΄Αλκιμος¨ και μικρής διάρκειας συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή του τοπικού rock συγκροτήματος POINT.
Η γενική είσοδος είναι 3€, ενώ για νέους μέχρι 15 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...