Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Βίαζε τις ανηψιές του -Τους έλεγε πως το σπέρμα του είναι φάρμακο για την ακμή

Πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας, με θύματα δύο μικρά κορίτσια, τα οποία βίαζε ο θείος τους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Esspresso, την κόλαση ζούσανε τα δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 και 16 χρονών αντίστοιχα για τρία ολόκληρα χρόνια. Ο 50χρονος βιαστής τους δεν ήταν άλλος από τον καλοσυνάτο και πέρα κάθε υποψίας θείο τους.

Ο 50 χρονος φυσικά πρώτα κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη των γονιών, οι οποίοι άφηναν τον συγγενή τους με τα δύο ανήλικα αγγελούδια τους προκειμένου να τα προσέχει.

Η φρίκη άρχισε με τη μεγαλύτερη κόρη το 2008 που τότε ήταν 13 χρονών. Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται μέσα στο βούλευμα. «Ο κατηγορούμενος την κάθιζε στα γόνατά του και η παθούσα ανεχόταν θωπείες στο στήθος της και στα γεννητικά της όργανα πρός ικανοποίηση της γεννετήσιας επιθυμίας του κατηγορουμένου»

Τέτοιο ήταν μάλιστα το θράσος του 50χρονου ο οποίος, για να πείσει τα δύο κορίτσια να υποκύψουν στις αρρωστημένες του ορμές δεν δίστασε να σκαρφιστεί και να τους πει ότι το σπέρμα του έχει θεραπευτικές ιδιότητες για την ακμή.

Η υπόθεση αναβίωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, το οποίο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 20 ετών κατά συγχώνευση χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...