Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Kυριακάτικο οδοιπορικό της ΔΗΜ.ΑΡ.

Tην Κυριακή 29 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, αποτελούμενη από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Καπράλο Ηλία, Κολιοπάνο Πάνο, Παπανδρέου Ανδρέα και Παύλοβιτς Άλκη, επισκέφθηκε τη βόρεια Εύβοια και επικοινώνησε το πρόγραμμα και τη θέσεις της.

Το κλιμάκιο της ΔΗΜ.ΑΡ. ξεκίνησε το οδοιπορικό του από τις Ροβιές και επισκέφθηκε στη συνέχεια την Αιδηψό, τους Ωρεούς, την Ιστιαία, το Πευκί, τους Παπάδες, την Κερασιά, τη Στροφυλιά, την Κήρινθο και το Προκόπι.

Σε όλους τους σταθμούς, τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολλούς συμπολίτες μας και να απαντήσουν σε ερωτήσεις που τέθηκαν και αφορούσαν είτε ζητήματα των τοπικών κοινωνιών είτε ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχοντας μία συνολική πολιτική πρόταση, δηλώνει μέσω των στελεχών της ,σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, ότι ως Αριστερά της ευθύνης, είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράση και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές του δικομματισμού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...