Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σύγκρουση στην οδό Κακαρά με δύο τραυματίες

Εκκωφαντικός θόρυβος, από τζάμια που σπάνε, θύμιζε έκρηξη βόμβας και "πέταξε" τους περίοικους στο δρόμο, στη συμβολή των οδών Περικλέους Σταύρου και Κακαρά, στις 5 περίπου το απόγευμα του Σαββάτου 28 Απριλίου.

Δύο αυτοκίνητα, ένα μάρκας NISSAN και ένα ΤΟΥΟΤΑ είχαν συγκρουστεί στη διασταύρωση. Το ΝISSAN κινείτο στην οδό Κακαρά και το TOYOTA στην Περικλέους Σταύρου.

Μετά τη σύγκρουση το NISSAN, στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα (οδηγός) και ένας άντρας (συνοδηγός), έφυγε δεξιά και καρφώθηκε στη βιτρίνα καταστήματος με βιολογικά είδη, διαλύοντας τη τζαμαρία. Ευτυχώς το κατάστημα ήταν κλειστό την ώρα που έγινε το ατύχημα.

Η πρόσκρουση στη τζαμαρία ήταν τρομακτική. Οι επιβαίνοντες στο NISSAN τραυματίστηκαν και οι δύο. Οι γείτονες, που πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, που κατέφθασε αμέσως και παρέλαβε τους τραυματίες.

Η μοναδική που δεν είχε πάθει τίποτε ήταν η γυναίκα οδηγός του TOYOTA, η οποία παρέμεινε στον τόπο του ατυχήματος. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, και τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, όπως φυσικά και το κατάστημα βιολογικών ειδών.

Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός των δύο επιβαινόντων στο NISSAN δεν ήταν τόσο σοβαρός, ώστε νε εγκυμονείται κίνδυνος για τη ζωή τους.


ΠΗΓΗ: egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...