Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Χαλκίδα για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης 

Συνελήφθησαν, χθες (15-02-2014) στην περιοχή της Χαλκίδας, από την Β΄ ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα, ένας 26χρονος ημεδαπός, ένας 33χρονος ομογενής από την Ελβετία και ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον ο 32χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 


Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς στον 32χρονο, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (3,05) γραμμαρίων. 

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής στη χώρα καταγωγής του. 

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς στον 26χρονο και στον 33χρονο, βρέθηκε στη κατοχή τους και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,2) του γραμμαρίου. 

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...