Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη 25χρονος για κλοπές και ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Ο δράστης αποπειράθηκε να αφαιρέσει πετρέλαιο από οικία 30χρονου ημεδαπού, τράπηκε σε φυγή καθώς έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη λίγη ώρα μετά, από αστυνομικούς της Γ’ ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα τρεις ακόμη κλοπές στην ίδια οικία

Σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αστυνομικές αρχές, καθώς έχει συλληφθεί πρόσφατα για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι


Συνελήφθη, σήμερα (16-02-2014) πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα χθες αργά το βράδυ, ο 25χρονος εισήλθε στην αυλή της οικίας 30χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει πετρέλαιο από τη δεξαμενή του λεβητοστασίου, καθώς και τρόφιμα από καταψύκτη, έγινε όμως αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή. 

Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα από τον 30χρονο, ενώ σε κοντινή απόσταση από την οικία του, λίγη ώρα μετά, εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη. 

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,3) του γραμμαρίου. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας , προέκυψε ότι ο 25χρονος, είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα, άλλες τρεις κλοπές στην ίδια οικία, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί πρόσφατα για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί από την κα Ανακρίτρια Χαλκίδας, περιοριστικοί όροι  

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...