Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Το παραμύθι του Μεγαλέξανδρου» ενίσχυσε τον Σύλλογο «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του, αναφορικά με την Παιδική Θεατρική Παράσταση του Δημήτρη Αδάμη «Το παραμύθι του Μεγαλέξανδρου» στις 11.7.2013 για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Επίσης ευχαριστούν όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας - Ραδιοφωνίας , Έντυπης και Ηλεκτρονικής Δημοσιογραφίας για την σημαντική και καθοριστική συμβολή τους .

Ευχαριστούν και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης , Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας κα Λίλιαν Ζλακώνη , καθώς και τους συνεργάτες της , αφ’ ενός για την δωρεάν παραχώρηση του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου «Ορέστης Μακρής» και αφ’ ετέρου για την άριστη συνεργασία.

Χορηγία Οικογενειών Λεμπέση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» ευχαριστεί την Αργυρούλα Λεμπέση – Κλάγκου και το Κωνσταντίνο Λεμπέση για την απόφασή τους να ενισχύσουν οικονομικά τους σκοπούς του Συλλόγου με την ευγενική χορηγία τους , εις μνήμην του προσφιλούς πατρός τους Πέτρου Λεμπέση .

Ευχόμεθα από καρδιάς την εξ ύψους παρηγορία στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος                            Αντιπρόεδρος

Ειρήνη Μερτζιάνη               Σταυρούλα Σκιά-Νικολάκη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...