Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η ταινία Thor 2: Σκοτεινός κόσμος σε 3D στο ΜΑ.ΓΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 32χρονος Βρετανός ηθοποιός κλέβει την παράσταση στο «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος» ερμηνεύοντας για τρίτη φορά τον Λόκι, τον υιοθετημένο αδερφό του Θορ, την ίδια στιγμή που η καριέρα του έχει πάρει για τα καλά ανοδική πορεία.

Η δεύτερη ταινία σε σειρά, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Θορ, με τίτλο Thor 2: Σκοτεινός κόσμος, έρχεται στον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21/11 ως την Τετάρτη 27/11. 


Thor 2: Ο Σκοτεινός Κόσμος 3D
Thor: The Dark World 3D



Υπόθεση:
Ο Thor (Chris Hemsworth) παλεύει να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από ένα μυστηριώδη εχθρό που υπάρχει πριν από το ίδιο το σύμπαν, καθώς μια αρχαία φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Malekith (Christopher Eccleston) σκοπεύει να βυθίσει τα πάντα στο σκοτάδι.

Αντιμέτωπος με έναν εχθρό που ούτε ο βασιλιάς Odin (Anthony Hopkins), ούτε ο κόσμος του Asgard μπορούν να αντέξουν, ο Thor καλείται να ξεκινήσει το πιο επικίνδυνο και προσωπικό μέχρι τώρα ταξίδι του. Αυτό που θα τον επανασυνδέσει με την Jane Foster (Natalie Portman) και θα τον αναγκάσει να θυσιάσει το πάντα, για να σώσει τους άλλους.

του Άλαν Τέιλορ
με τους Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Κατ Ντένινγκς, Τομ Χίντλεστον, Άντονι Χόπκινς, Ίντρις Έλμπα, Ζάκαρι Λεβί, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ρενέ Ρούσο, Ταντανόμπου Ασάνο, Κρίστοφερ Έκλεστον

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 20.00 - 22.30

TΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 3D : 8 EURO (KANONIKO) 7 EURO (ΠΑΙΔΙΚΟ)


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...