Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Zumbathon® Charity event για τον Γιώργο Σταύρου στη Νέα Αρτάκη

Ο καλύτερος τρόπος για να χορέψεις, να γυμναστείς, να διασκεδάσεις και πάνω απ' όλα να βοηθήσεις κάνοντας την δωρεά σου!!


Πανω από 70 ZUMBA® INSTRUCTORS θα ξεσηκώσουν την πόλη της Χαλκίδας στο Zumbathon® Charity event για τον Γιώργο Σταύρου στις 08/12/2013, στο Δημοτικό Γυμναστήριο "Άλκιμος" στην Νέα Αρτάκη, Χαλκίδας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα καλύψουν μέρος των εξόδων για τις θεραπείες του φίλου και συμπολίτη μας Γιώργου Σταύρου....

Από τον Ιούνιο του 2011 ο Γιώργος έχει ξεκινήσει ειδική θεραπεία μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων στο νοτιαίο μυελό στην ειδική κλινική αποκατάστασης “NEUROVITA” CLINIC OF INTERVENTIONAL AND RESTORATIVE NEUROLOGY AND THERAPY στην Μόσχα. Οι επισκέψεις που κάνει ειναι κάθε 4 μήνες και ήδη ολοκλήρωσε την 5η θεραπεία του. Το σπουδαίο νέο είναι οτι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται πολύ θετικά στις θεραπείες και ήδη έχει αρχίσει να νιώθει τα πρώτα ''μουδιάσματα'' στα πόδια του. Έχει μπρόστα του άλλες 5 θεραπείες για να ολοκλήρωθεί ο αγώνας του.

Οι γιατροί του ειναι πολύ αισιόδοξοι στο ότι ο Γιώργος θα καταφέρει να σηκωθεί. Όπως καταλαβαίνεται τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε θα χρησιμοποιηθούν άμεσα για να ταξιδέψει για 6η φορά στην Μόσχα.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικός ο ρόλος μας και η δική σας βοήθεια σε αυτόν τον μαραθώνιο, όπως είναι άλλωστε και κάθε άλλη πρωτοβουλία που αναλαμβάνεται με στόχο την ελπίδα και τα όνειρα ανθρώπων.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και την Γυμναστική Ένωση Νέας Αρτάκης "Αλέξανδρος".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...