Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σφαγή των ενστόλων - 'Μας οδηγούν σε εξαθλίωση"

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Εύβοιας - Βοιωτίας - Ν.Α. Φθιώτιδας και Σκύρου Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Δανίκα Σωτήριο, με τα νέα οικονομικά μέτρα κυριολεκτικά σφάζουν τα Σώματα Ασφαλείας και οδηγούν τα στελέχη και τις οικογένειές τους στην εξαθλίωση.

Οι υποσχέσεις και δεσμεύσεις των κυβερνώντων και προσωπικά του ιδίου του Κου Πρωθυπουργού ότι όχι μόνο δεν πειραχθούν τα μισθολόγια τους αλλά θα γίνει προσπάθεια να αποκατασταθούν προηγούμενες αδικίες είχαν από ότι φαίνεται το αντίθετο νόημα και διαφορετικό σκοπό.

Οι μειώσεις όπως όλα δείχνουν στις αποδοχές των ένστολων θα είναι σαρωτικές, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις θα αγγίξουν ακόμα και το 35%. Μάλιστα «κλείδωσε» και η αναδρομική εφαρμογή τους από την 1η Ιουλίου 2012 σύμφωνα με την πρόβλεψη του επικαιροποιημένου Μνημονίου. Ο υπουργός Οικονομικών πρότεινε μειώσεις 6% έως 7,5% στις αποδοχές τους από 1ης Ιουλίου, αναδρομικά, και επιπλέον περικοπή 12% από το 2013. Πέραν των ανωτέρων το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ενημέρωσε πως δεν εγκρίνει και τις αμοιβές για τις νυχτερινές υπηρεσίες.

Συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις που αποφάσισαν οι Ομοσπονδίες μας μαζί με όλους τους εργαζόμενους συμπολίτες μας και τους συνταξιούχους που πλήττονται από τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας.
http://voriaevia.blogspot.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...