Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Τον έπιασαν για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο για διαρρήξεις και κλοπές

Τον έπιασαν τον Απρίλιο, τον έπιασαν τον Αύγουστο και …προχθές, έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον 30χρονο, την ώρα που είχε "ανοίξει" ένα αυτοκίνητο!


Ο 30χρονος ομογενής από το Καζακστάν, συνελήφθη προχθές το βράδυ στη Χαλκίδα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στον 30χρονο, προχθές το βράδυ σε περιοχή της Χαλκίδας, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

Τέσσερα μαχαίρια και ένα κατσαβίδι, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ένας πολυφορτιστής, ένα τηλεχειριστήριο ηχοσυστήματος αυτοκινήτου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και μία θήκη κινητού τηλεφώνου, ένας μεταλλικός φακός και ένα ζεύγος γαντιών, ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,8) γραμμαρίου, πέντε ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ένα δερμάτινο πορτοφόλι και δύο σακίδια ώμου, ένα πολυεργαλείο και ένα ζεύγος γυαλιά ηλίου.

Με πλούσιο …"βιογραφικό" στην παρανομία αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 30χρονος είχε κάνει προχθές, πριν από την σύλληψή του, πέντε κλοπές - διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, ενώ μέρος των αντικειμένων που κατασχέθηκαν, αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, 30χρονος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω την 04-08-2013 τα ξημερώματα να κάνει διάρρηξη σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 39χρονου, από το οποίο είχε κλέψει μία συσκευή πλοήγησης (GPS), ένα ρολόι χειρός καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν ακόμη επτά περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, που είχε κάνει ο 30χρονος τον περασμένο Αύγουστο στη Χαλκίδα, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκαν από τον κ. Ανακριτή Χαλκίδας περιοριστικοί όροι.

Επιπλέον σε βάρος του 30χρονου, τον περασμένο Απρίλιο, είχε σχηματισθεί δικογραφία για ακόμη 24 περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων, που είχε κάνει κατά το χρονικό διάστημα από 22-11-2012 έως και 08-01-2013, στην περιοχή της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, έχει απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχέςκαι έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη για κλοπές, απόπειρες κλοπών και παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, ενώ από το 2002 έχει προφυλακισθεί σε διάφορα Καταστήματα Κράτησης της χώρας.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του συλληφθέντα και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ χθες το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...