Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ερέτρια: Πως έμειναν στα…κρύα του λουτρού οι θαυμαστές του Π. Παντελίδη

Η ακύρωση της εμφάνισης του Παντελίδη Παντελίδη σε προγραμματισμένη συναλία μαζί με την Πάολα το προηγούμενο Σάββατο στην Ερέτρια ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει σενάρια επι σεναρίων. 

Το Νησί των Ονείρων κατακλύστηκε από χιλιάδες θαυμαστές οι οποίοι όμως απόλαυσαν μόνο την Πάολα και οι γκρίνιες δεν άρχισαν να έρθουν.

Πολλοί κάνουν λόγο για γκάφα των διοργανωτών που διαφήμιζαν με έμφαση τη συμμετοχή του Παντελίδη με στόχο την μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου και φυσικά περισσότερο κέρδος από τα εισιτήρια, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι ακυρώθηκε η εμφάνιση του λόγω έφοδο του ΣΔΟΕ στην συναυλία που έγινε από τις 23.00 το βράδυ πριν την έναρξη.

Περισσότεροι από 4.500 θεατές γέμισαν την Ερέτρια το Σάββατο το βράδυ, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Παντελή Παντελίδη με την Πάολα, αλλά στο τέλος αρκέστηκαν μόνο στην εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο Παντελίδης δεν έδωσε το παρών και δεν τραγούδησε ποτέ, με αποτέλεσμα ο κόσμος να γκρινιάζει και αρκετοί ήταν αυτοί που σηκώθηκαν και έφυγαν, παρόλο την εκπληκτική εμφάνιση της Πάολα που ξεσήκωσε το κοινό για έξι ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του eviazoom που επικοινώνησε με τους διοργανωτές, η επίσημη απάντηση είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης έφυγε ξαφνικά για την Κύπρο και ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στην συναυλία…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...