Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

O Δημ. Αναγνωστάκης για την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στην Καστέλλα

Στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημ. Αναγνωστάκης, κατέθεσε ως αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την επιστολή των Φραντζή Ελένη Τ.Σ. Τοπικής Κοινότητας Καστέλλας, Παπακυριακού Μαρία Εκπρόσωπος Επιτροπής Διαβούλευσης και Μακρή Παναγιώτη Πρόεδρος Ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων Ψαχνών σχετικά με την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στο Δ.Δ. Καστέλλας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Παράλληλα, απάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης έλαβε ο Βουλευτής στην 4668/-7-06-2013 αναφορά του, σχετικά με τα κτηριακά προβλήματα των υπηρεσιών της αστυνομικής διεύθυνσης του νομού, μετά από επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας.

Στην απάντησή του ο  Υπουργός μας γνωστοποιεί ότι  βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο  επανεκτίμησης των στεγαστικών αναγκών, εντάσσεται και η ενδεχόμενη μεταστέγαση των υπηρεσιών έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ενώ για την οριστική αντιμετώπιση του θέματος έχει επιλεγεί η λύση της ανέγερσης νέου αστυνομικού μεγάρου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...