Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

3 Πολιτισμοί ζητούν Στέγη: Ερετριείς– Ψαριανοί – Μικρασιάτες.

Νιώθοντας την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα φιλοξενήσει την Νεότερη ιστορία μας και με σεβασμό και αγάπη θα την διδάξει στις νέες γενιές , καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα Διαδραστικό – Λαογραφικό Μουσείο στην Ερέτρια.

Με έναυσμα την εύρεση χώρου καταγραφής και τεκμηριώσεως αντικειμένων, ξεκινάμε τα πρώτα βήματα προς την πραγματοποίηση του στόχου μας, γνωρίζοντας πως το δυσκολότερο κομμάτι είναι η εύρεση του χώρου που θα το φιλοξενήσει.

Για τον λόγο αυτό, με το θάρρος του ενθουσιασμού μας, ζητάμε να μας βοηθήσετε να βρεθεί ο χώρος που θα φιλοξενήσει την Ιστορία μας αλλά και να δωρίσετε παλαιά αντικείμενα που θα τοποθετηθούν στο μουσείο.
Επίσης καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στην ίδρυση του Λαογραφικού Μουσείου, μιας και αυτό ανήκει στον κόσμο της Ερέτριας και είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε δίπλα μας σε όλα τα βήματα.

Τέλος καλούμε όλους τους συλλόγους που μπορούν να βοηθήσουν συμμετοχικά μιας και το διαδραστικό μουσείο, αφορά πρώτα απ’όλα στα Παιδιά , στο Περιβάλλον, στον Πολιτισμό, στις τέχνες και στα ζώα.

Ευχόμαστε να βρεθεί ο χώρος που θα το φιλοξενήσει

Για την καταγραφή αντικειμένων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών «Η Μέδουσα» στο 6980834208 καθώς και στα γραφεία του Συλλόγου μας – Αποστόλη 22 Ερέτρια Ευβοίας – κάθε Τρίτη 6:00 μμ με 7:00 μμ

Σύλλογος Ενεργών Πολιτών «Η Μέδουσα»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...