Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Έγκαίνια του Κ.Α.Π.Η Αγ. Ιωάννη Αλιβερίου


Έγιναν τα εγκαίνια του Κ.Α.Π.Η Αγ. Ιωάννη Αλιβερίου, στην κεντρική πλατεία του χωριού σε ένα όμορφο και λειτουργικό ισόγειο χώρο που αποδόθηκε πλέον στους κατοίκους.

Οι εργασίες έγιναν με την επιμέλεια και το αμέριστο ενδιαφέρον του Αντιδημάρχου Αλιβερίου κ. Ν. Κιούση.

Το Κ.Α.Π.Η του Αγίου Ιωάννη θα είναι μια υπηρεσία φροντίδας που θα προσφέρει,  σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο Σπίτι», Ιατρό-κοινωνική μέριμνα τοπικού επιπέδου . Θα παρέχει υπηρεσίες για την πρόληψη–θεραπεία και αποκατάσταση των βιολογικών-ψυχολογικών  καθώς και κοινωνικών αναγκών με κεντρικό στόχο ο ηλικιωμένος  και όχι μόνο, να παραμένει αυτόνομο, ισότιμο και ενεργό μέλος  του κοινωνικού συνόλου.
Όλα αυτά θα επιτευχθούν μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και την ενεργό συμμετοχή των δημοτών του Αγίου Ιωάννη που με περισσή χαρά υποδέχτηκαν την λειτουργία του Κ.Α.Π.Η που όπως αναφέρθηκε και από το Δήμαρχο θα αποτελεί ουσιαστικά και μια λέσχη φιλίας για όλους τους κατοίκους σε μια εποχή που ο κόσμος το έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Ο θεσμός των Κ.Α.Π.Η που ο Δήμαρχος κ. Δ. Θωμάς υλοποιεί εδώ και χρόνια σε πολλά Τοπικά Διαμερίσματα έχει αποδώσει καρπούς και προσφέρει σε μεγάλο βαθμό σημαντικές υπηρεσίες σε όλους τους συμπολίτες μας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ. Δημ.Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος κ.Νικ Κιούσης, η Πρόεδρος κα Ελένη Στουπή, η Αντιπρόεδρος κα Κατερίνα Κουιμιτζή, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Τάσος Βλάχος, Λούλα Καραγιάννη και κ.Δημήτρης Μάγειρας, το Τ.Σ. του Αγ.Ιωάννη, ο Πρ.του Αγ. Λουκά και ο τοπ.σύμβουλος Πρασίνου κ.Σεφερλής.

Σημαντική η συνδρομή στην όλη προσπάθεια, της δασκάλας κας Μάτζαρη Ευαγγελίας και του τοπ.συμβ. κ. Μπαϊρακτάρη Γιώργου, ο οποίος και χαιρέτισε την εκδήλωση εκ μέρους του Τ.Σ. Αγ.Ιωάννη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...