Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σίμος Κεδίκογλου: Η Εύβοια να γίνει η «Χαλκιδική» της Αθήνας

"Μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου για την ένταξη του κεντρικού οδικού άξονα της Εύβοιας, από την Ιστιαία έως την Κάρυστο, στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών, καθώς μέχρι σήμερα ούτε ένα χλμ δεν είχε ενταχθεί όσο και αν αυτό είναι παράξενο, και τη χρηματοδότηση της κατασκευής του από κοινοτικούς πόρους θα έχουμε τα μέσα για να μπει η Εύβοια σε τροχιά ανάπτυξης, για να μπορέσει να γίνει η «Χαλκιδική» της Αθήνας".

Αυτό ανέφερε σε ομιλία του στο Επιμελητήριο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Εύβοιας,  Σίμος Κεδίκογλου και επεσήμανε:

"Θα υπάρξει ένεση ρευστότητας. Τους επόμενους τρεις μήνες θα εισρεύσουν στην οικονομία 15 δις. Ευρώ Αυτό σημαίνει ότι θα ανάψει το πράσινο φως στο εξωτερικό στέλνοντας το μήνυμα ότι μπορούν να εμπιστευθούν τις επενδύσεις στην ελληνική οικονομία, αλλά και να φέρουν πίσω τις καταθέσεις».

Επεσήμανε, επίσης, ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε, πως εκτός από το ποσό της δόσης, θα ενισχυθούν οι εξαγωγικές επιχειρήσεις με το ποσό των 500 εκ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, μεταξύ των οποίων ευελπιστεί να είναι και επιχειρήσεις της Εύβοιας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...