Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Συντήρηση-αποκατάσταση γηπέδων Κανήθου , Δροσιάς, Λουκισίων και Αυλίδας


Ο Δημοτικός  Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), από  την Δευτέρα 10 μέχρι και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίοιυ εφάρμοσε  πρόγραμμα  συντήρησης των Δημοτικών  γηπέδων ποδοσφαίρου τα οποία διαθέτουν συνθετικό χλοοτάπητα , λόγω της  επιβάρυνσης  και της   καταπόνησης των αγωνιστικών χώρων, από τις συνεχείς αθλητικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, με ειδικό μηχάνημα έγινε ανασύσταση και  πλήρωση των αγωνιστικών χώρων με ειδικό συνθετικό υλικό (καουτσούκ), ενώ παράλληλα επισκευάστηκαν και συντηρήθηκαν σημεία τα οποία είχαν υποστεί φθορές.

Τα γήπεδα με συνθετικό  χλοοτάπητα που έγιναν οι παραπάνω εργασίες είναι τα εξής:
Κανήθου , Δροσιάς,  Λουκισίων και  Αυλίδας

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, κ. Γιώργος Γεραντώνης που είχε και την επίβλεψη των  εργασιών, τόνισε ότι   εργασίες συντήρησης και  αποκατάστασης των παραπάνω αγωνιστικών χώρων ήταν επιβεβλημένη λόγω της παλαιότητας ορισμένων γηπέδων, αλλά και για τη διατήρηση σε άριστη κατάσταση όσων κατασκευάστηκαν πρόσφατα.

Αυτό  θα έχει ως αποτέλεσμα τόσο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητικών σωματείων, την ασφάλεια των αθλητών και  την ποιοτική  αναβάθμιση  της  διεξαγωγής κάθε αθλητικής δραστηριότητας που πραγματοποιείτε στα Δημοτικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...