Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Διαδήλωση - τιμωρία των πολιτών από τους Δημοτικούς Υπαλλήλους

Μια διαδήλωση - τιμωρία των πολιτών έγινε σήμερα από τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και το κομφούζιο επικρατούσε σε όλους τους δρόμους μέχρι αργά το μεσημέρι.

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι έκαναν πορεία για να διαδηλώσουν τα αιτήματά τους και να καταδικάσουν την κυβερνητική πολτική αλλά κατάφεραν να εξοργίσουν τους πολίτες που παγιδεύτηκαν για πολλές ώρες στα αυτοκίνητά τους.

Έτσι η διαδήλωση αντί να πετύχει τη  συμπαράσταση όλων των πολιτών στα αιτήματά τους κατάφερε να τους εξοργίσει μια και αποκλείστηκαν δρόμοι και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν οι πολίτες , αλλά καί όσοι από τα άτομα με ειδικές ανάγκες .. έκαναν το λάθος να πάνε στους γιατρούς ή σε δουλειές.

Καλές είναι οι διαδηλώσεις και οι πορείες αλλά αν δεν λαμβάνουν υπόψη τους, οι οργανωτές, τις τοπικές συνθήκες πετυχαίνουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούν.

Μια διαδήλωση στην παραλία, μπροστά από το Δημαρχείο ή μια συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς δεν θα δημιουργούσε προβλήματα και οι πολίτες θα ήταν ένθερμοι συμπαραστάτες στους αγώνες των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Όταν έγκλωβίζονται όμως στους στενούς δρόμους της Χαλκίδας τότε το "Ανάθεμα" είναι η ...ηπιότερη έκφραση.

Κάποτε όλοι πρέπει να  καταλάβουμε ότι για να μας σεβαστούν και να μας υπερασπιστούν πρέπει και εμείς να σεβόμαστε τους άλλους...

ΥΓ. ΔΕΝ μου προκαλεί καμιά εντύπωση που τα τοπικά Μέσα αγνοούν αυτη τη διάσταση. Με εξαίρεση το e-gnomi.gr (απ΄όπου και η φωτό) που ανέφερε το πρόβλημα (όχι όμως και την αγανάκτηση των πολιτών) οι άλλοι αρκούνται να δημοσιεύουν "δελτία τύπου". Και οι ταλαιπωρημένοι πολίτες ΔΕΝ εκδίδουν ανακοινώσεις, δυστύχως...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...