Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Βρυσάκια: Τον απείλησαν, τον έδεσαν και τον λήστεψαν ενω η γυναίκα του κοιμόταν!

Συνεχίζονται οι έρευνες, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (31-08-2012), το βράδυ, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε εξοχική οικία, στην θέση ¨Βρυσάκια¨ Διρφύων Ευβοίας.

Ειδικότερα χθες και περί ώρα 23:30΄, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε ισόγεια εξοχική οικία, ιδιοκτησίας 81χρονου , από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και με την απειλή μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, δένοντας του τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια του, ενώ η 65χρονη σύζυγός του κοιμόταν σε παρακείμενο υπνοδωμάτιο.

Ακολούθως, οι δράστες αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1250) ευρώ, δύο φορητούς υπολογιστές (laptop), δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...