Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΕΙΑ 2012 : Τίμησαν τον Στέλιο στον Αγ. Κωνσταντίνο με δυναμική Ευβοϊκή παρουσία

Έπρεπε να περάσουν 11 χρόνια από το μεγάλο ταξίδι του Στέλιου, για να ενεργοποιηθούν οι τοπικοί σύλλογοι του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας και να διοργανώσουν εκδηλώσεις προς τιμήν του μεγάλου Λαϊκού Βάρδου, που όπως ξέρουμε όλοι μας, αυτό το μέρος διάλεξε ο Στέλιος και έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του.


Οι εκδηλώσεις είναι τριήμερες με μεγάλο πρόγραμμα, ξεκίνησαν την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα λήξουν αύριο 2 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ των άλλων το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε προβολή ντοκιμαντέρ, από τη ζωή του Στέλιου, απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην κυρία Βάσω Καζαντζίδη και μουσικό πρόγραμμα με σπουδαίους μουσικούς, μεταξύ αυτών ο Αντώνης Παυλίδης που ήρθε από τη Δράμα και ο Στελάκης Περπινιάδης, γιος του Αείμνηστου Βαγγέλη Περπινιάδη και ο Σύλλογος Νέας Ιωνίας – Νέου Ηράκλειου Αττικής.

Το παρόν βέβαια έδωσε και ο Σύλλογος Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «ΥΠΑΡΧΩ» με τον πρόεδρο Χρήστο Κουτσαύτη, να τονίζει στο βήμα πως ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ότι καλλίτερο είχε να προσφέρει ο Θεός στο Ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...