Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Κεδίκογλου: Ολοι οι ένστολοι είναι μάχιμοι - Μεγάλη αποκρατικοποιήση το φθινόπωρο

Λανθασμένο χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον διαχωρισμό των ενστόλων σε μάχιμους και μή, ενώ προανήγγειλε για το Φθινόπωρο μία «μεγάλη αποκρατικοποίηση που θα αλλάξει το κλίμα»...


Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Flash) και αναφερόμενος στο ζήτημα των ειδικών μισθολογίων των ενστόλων, o κ. Κεδίκογλου διαβεβαίωσε ότι η «προσπάθεια να βρεθεί η δικαιότερη δυνατή λύση συνεχίζεται» και χαρακτήρισε λάθος την διάκριση σε μάχιμους και μη λέγοντας:

«Δεν υπάρχουν μάχιμοι και μη μάχιμοι ένστολοι. Πιστεύω ότι σχεδόν όλοι οι ένστολοι, όποιος φέρει όπλο είναι μάχιμος. (...) Βέβαια ναι μεν είναι όλοι μάχιμοι, αλλά υπάρχουν και μονάδες, ομάδες ιδιαίτερης διακινδύνευσης, υπάρχει μία κλιμάκωση. Αλλά όλοι οι ένστολοι είναι μάχιμοι».

Αναγνώρισε δε την δυσκολία των περικοπών λέγοντας: «Προσπαθούμε να κόψουμε από εκεί που δεν υπάρχει πια λίπος, το είπε και χθες ο Πρωθυπουργός, το μαχαίρι έχει φτάσει στο κόκαλο. Δυστυχώς, όμως, το έλλειμμα αξιοπιστίας της χώρας μας, όχι μόνον ήταν τεράστιο, αλλά είχε και μεγαλύτερες συνέπειες από αυτές που οποιοσδήποτε μπορούσε να προβλέψει.»

Ο Σίμος Κεδίκογλου μίλησε και για το «λόμπι της δραχμής» εκτός αλλά και εντός συνόρων με ειδική αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εννοούμε όλες εκείνες τις δυνάμεις που θα ήθελαν να δουν την Ελλάδα να οδηγείται σε μία τέτοια καταστροφική εξέλιξη, γιατί η καταστροφή του ενός είναι το όφελος του άλλου. Και σε ό,τι αφορά τις πολιτικές δυνάμεις, δεν ξέρουμε ποια είναι τα κίνητρα, μπορεί να είναι η αφέλεια, μπορεί να είναι η άγνοια, μπορεί να είναι λάθος εκτίμηση, πάντως αυτές είναι οι συνέπειες των ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ».

Εποπλέον, σε δηλώσεις του στον ΒήμαFM, ο κ.Κεδίκογλου προανήγγειλε μεγάλη αποκρατικοποίηση μέσα στο φθινόπωρο: «Στο επίπεδο των αποκρατικοποιήσεων, πιστεύω ότι μέσα στο φθινόπωρο θα έχουμε μία μεγάλη αποκρατικοποίηση να προχωρά και να αλλάζει το κλίμα. Διότι, ξέρετε, οι αποκρατικοποιήσεις δεν είναι για το ταμειακό όφελος και μόνο».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...