Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ζευγάρι στην Ιστίαια ανάγκαζε 35χρονη να εκδίδεται...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Νέα Σινασσό Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 65χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί το από 28-11-2011 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με το Βούλευμα διατασσόταν η σύλληψη του 65χρονου για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη παρακράτηση.

Ειδικότερα, από τις αστυνομικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος από τον Ιούνιο του 2011, προέκυψε η εμπλοκή του 65χρονου, καθώς και της αλλοδαπής συζύγου του σε κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών.

Συγκεκριμένα το Μάιο του 2010, η σύζυγος του 65χρονου κατακρατούσε παράνομα 35χρονη υπήκοο Ρωσίας σε σπίτι στην Ιστιαία. Της είχε αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την εξανάγκαζε να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού, έναντι χρηματικής αμοιβής, με πελάτες νυχτερινού κέντρου που άνηκε στον 65χρονο σύζυγό της, παρακρατώντας το σύνολο των χρημάτων.      

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Σημειώνεται ότι η αλλοδαπή σύζυγός του είχε επίσης συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας την 19-04-2012, σύμφωνα με το ανωτέρω Βούλευμα για τα ίδια αδικήματα και οδηγήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...