Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Οι Χαλκιδέοι ληστές της Κύμης το... είχαν ξανακάνει στη Θήβα!

Οι Χαλκιδέοι  ληστές της Κύμης το... είχαν ξανακάνει! 

Μετά από αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι οι  δύο γνωστοί Χαλκιδέοι, ηλικίας 45 και 42 ετών, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη ληστεία που διέπραξαν στην Αγροτική Τράπεζα Κύμης τον Ιούνιο,  είχαν κάνει άλλη μια ληστεία στη Θηβα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας την Τρίτη 7 Αυγούστου, αυτοί οι δύο είχαν διαπράξει κι άλλη ένοπλη ληστεία, σε τράπεζα της Θήβας, τον Φεβρουάριο του 2012.

Όπως προέκυψε με αδιάσειστα στοιχεία, οι δύο δράστες μπήκαν στην τράπεζα το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου 2010, κρατώντας μία  κοντόκανη καραμπίνα και ένα πιστόλι. Πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και με την απειλή των όπλων άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Οι δύο Χαλκιδέοι και χρησιμοποίησαν την ίδια ακριβώς μέθοδο με τη ληστεία της Τράπεζας στην Κύμη, που αποδείχτηκε μοιραία και οδήγησε στη σύλληψή τους.

Οι ληστές εισέβαλαν στα υποκαταστήματα των Τραπεζών φορώντας αποκριάτικες μάσκες ( του... Πάγκαλου και του... Μητσοτάκη!).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...