Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σφυρίζουν αδιάφορα για την ενίσχυση του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας

Όταν το έχουν ανάγκη όλοι τρέχουν σε αυτό. Τώρα που κινδυνεύει σφυρίζουν αδιάφορα. Η πίκρα των υπευθύνων του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την τελευταία ανακοίνωση, είναι μεγάλη και εξαιρεί μόνο την Μητρόπολη  Χαλκίδας που συμπαραστάθηκε.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

" Κοινωνικοί φορείς ,Σύλλογοι, Σωματεία κάθε μορφής, Κόμματα και Κοινωνικά κινήματα , βρήκαν για τις εκδηλώσεις τους φιλόξενη στέγη στις εγκαταστάσεις μας και βήμα δημοσιοποίησης των θέσεων τους στην συχνότητα του Σταθμού των Εργαζομένων.
Σήμερα , που η κυβέρνηση αποφάσισε στην ουσία να παρακρατήσει τα δικά μας χρήματα και να μας οδηγήσει σε αδυναμία λειτουργίας, κανένας από όλους αυτούς τους φορείς δεν ευαισθητοποιήθηκε για να εκφράσει με οποιονδήποτε τρόπο έκρινε σκόπιμο την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του προς έναν φορέα που εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων του Νομού μας και εκ των πραγμάτων έχει σήμερα πολύ περισσότερες ανάγκες και υποχρεώσεις, απέναντι στους εργαζόμενους και τους χιλιάδες άνεργους.
Οφείλουμε , βέβαια σε αυτό το σημείο να εξαιρέσουμε από όλους τους παραπάνω και να υπογραμμίσουμε την μοναδική έκφραση αλληλεγγύης που προήλθε από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος η οποία αφού έγινε κοινωνός των προβλημάτων μας , προσέφερε οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των αναγκών μας.
Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ και οι εργαζόμενοι ευχαριστούν την Ιερά Μητρόπολη για την ενέργεια της αυτή, θεωρώντας την ως μια σημειολογική κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης, απέναντι στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εργατική τάξη."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...