Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ "Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια φούσκα - VIDEO

Για την οικονομική κρίση και το "αντίδοτο που λέγεται επιθεώρηση" μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.

Η κα Παναγιωτοπούλου έπειτα από 20 χρόνια επιστρέφει στην επιθεώρηση, η οποία αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να ανθίζει λόγω των οικονομικών συγκυριών…

Με την παράσταση "Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;" η οποία φέρει την δική της υπογραφή επιχειρεί να δώσει μια νότα αισιοδιοξίας και γέλιου.

"Δεν ευνοούσαν οι συνθήκες για να ασχοληθώ με την επιθεώρηση, με όλη αυτή την δήθεν ευμάρια και την υπερβολή που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια,η επιθεώρηση ανθίζει στα δύσκολα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή…για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε και να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά" ανέφερε.

Η ηθοποιός δήλωσε απαισιόδοξη σχετικά με το αν πρόκειται να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη χώρα μας το επόμενο διάστημα.

"Η νοοτροπία των πολιτικών είναι πάντα η ίδια, δεν είμαι αισιόδοξη διότι δεν βλέπω πολιτικούς με θέληση και όρεξη ακόμα και από τα νέα πρόσωπα αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ που οπώς δηλώνει ήταν μια φούσκα με πολλές διαφορετικές απόψεις όπως βόλευε κάθε στιγμή", ενώ πρόσθεσε ότι εμπιστοσύνη έχει πλέον μόνο στους δικούς της ανθρώπους και την δουλεία της.

Για μένα έχει τελειώσει οριστικά το κεφάλαιο τηλεόραση εδώ και χρόνια τόνισε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...